Akhisar Belediyespor yönetim kurulu üyeleri ve Antrenör Cihat Arslan, Akhisar yerel basını ile bir araya geldi.

Tanışma babında yerel basın mensupları ile bir araya elen Akhisar Belediyespor yöneticileri ve antrenör Cihat Arslan merak edilen sorulara cevap verdiler. 

Akhisar Belediyespor Kulübü Antrenörü Cihat Arslan, geç kalınmış bir organizasyon olarak kabul edilebileceğini fakat akşam yemeği bir vesile olarak tanışmak üzere yerel basın mensupları ile bir araya gelmek istediklerini dile getirdi. Akhisar Belediyespor’da olmaktan ve burada hizmet etmekten memnun olduğunu dile getiren Arslan, “Kendimi evimde gibi hissediyorum. Bu yörenin insanıyız. Aynı sıcaklığı şehirden de görüyorum, basından da görüyorum, taraftardan da görüyorum. Akhisar Spor büyük bir marka haline geldi. Akhisar’ı en iyi temsil eden kurum Akhisar Spor’dur. Akhisar Belediyespor’un Süper Lig’de olması basın açısından da çok önemli, her hafta Akhisar Spor ile birlikte Süper Lig’inde nabzını tutuyorsunuz. Benim oynadığım zamandalar da, Turgutluspor, Bergamaspor, Uşakspor gibi takımlar ile anılıyordu, şimdi Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımlar ile anılıyor. Şuan baktığımız zaman çok büyük sınıf atladı Akhisarspor. Burada basının da çok önemli misyonu ver her zaman destek olduğunuz. Her zaman bununda devamını diliyoruz. Ne istekleri olursa her zaman açığız.” Dedi. Cihat Arslan basın mensuplarının sorularına karşın vermiş olduğu cevaplarda şunlara değindi;

UEFA ÇOK ZOR BİR HEDEF DEĞİL

Konuşmasının ardından basın mensupları ile sohbet eden Cihat Arslan düşüncelerini paylaştı. Cihat Arslan, Süper Lig’de birçok iyi takımın olduğunu ve kime sorulsa Akhisar Belediyespor’un önceliği lig’de kalmak olduğunu söyleyebileceğini dile getiren Arslan, UEFA’nın çok zor bir hedef olmadığını ve lig’de çok iyi takımlar ile bu yarışta yarıştıklarını ve saygı gördüklerini dile getirdi.

HAYALİMİZ UEFA’DA MAÇ OYNAYABİLMEK

Akhisar Belediyespor takım ruhunu kazanmış bir takım. Süper Lig’in en ucuz takımı biziz buna uygun hareket etmeliyiz ve hedef koymalıyız. Ufak tefek değişiklikler ile farklı platformlara ulaşacağız. İnşallah Akhisar ile UEFA’da oynayabiliriz. Hayalimiz bizim bu…

STAT YÜZÜNDEN SEYİRCİ KÜSKÜN

Akhisar spor taraftarı geçen yıla nazaran daha az gelmesinin birçok nedeni olabilir. Ben sportif açıdan baktığımda stattan dolayı küskün olabileceğini düşünüyorum. Ama şahsen ben sabahları erkenden Akhisar sokaklarına çıkan esnaf ile konuşan ve onlarla fikir alışverişinde bulunan birsiyim. Herkesin düşüncesine de saygılıyım eleştiriye açığız. Ama Akhisar taraftarı ne olursa olsun takımını her zaman destekleyen bir anlayışa ve centilmenliğe sahip bir camiadır.