Spor Toto Süper lig'de mücadele eden Akhisar Belediyespor'da Teknik Direktör Cihat Arslan, pazar deplasmanda oynanacak olan Eskişehirspor maçının final havasında geçeceğini söyledi.

Bu maçın hazırlıklarına Yılmaz Atabarut tesislerinde başlayan Akhisar Belediyespor'da Teknik direktör Arslan, antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yaptı. 
Fenerbahçe karşısında mağlup olmalarının kendilerini üzdüğünü dile getiren Arslan, " Kendi sahamızda 3-0 kaybedince üzüldük. Ama hayat devam ediyor toparlanmak zorundayız. Maçta İyi oynadığımız zamanlarda  vardı, oynayamadığımı yada Fenerbahçe'nin oynamamıza müsaade etmediği zamanlarda  vardı." dedi.

Kendisinin de Eskişehirspor'da forma giydiğini hatırlatan Arslan, "' Ligden düşmemek için mücadele veriyorlar, oyuncularımıda aynı şeyi söyledim. Eskişehirspor taraftarı Türkiye’de markalaşmış taraftarlardan bir tanesidir. Çok önemli ve benimde sevdiğim bir camialardan bir tanesi. Herşeyden önce rakibimize saygı duymamız lazım. Onlar da ligde kalmak için mücadele veriyorlar. Bu maçın hem bizim için hemde Eskişehirspor için final havasında geçeceğini söyleyebiliriz. Biz her zaman olduğu gibi bu maçada Akhisar'ı en iyi şekilde temsil etmek ve galip gelmek için çıkacağız." ifadelerini kullandı.

Yılmaz Atabarut tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana Brezilya'da tedavisi süren Douglao ile Fenerbahçe maçında sakatlanan Alper Uludağ katılmazken, sakatlığı süren Sami ise takımdan ayrı çalıştı