Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor’un, Sivasspor maçı öncecinde yaptığı antrenmanda taraftar gurubu AKİGOLAR yalnız bırakmadı.

Akhisar Belediyespor’un Yılmaz Atabarut Tesislerinde saat:17.00’da yaptığı akşam antrenmanında taraftar grubu AKİGOLAR yalnız bırakmayarak yaptıkları tezahüratlarla desteklerini dile getirdiler. 

Antrenman esnasında taraftar tribününde yerini alan yaklaşık 300 kişi, futbolculara ve teknik direktör Cihat Arslan’a sevgi gösterisinde bulundular.  Antrenmanı yarıda kesen Cihat Arslan futbolcular ile birlikte taraftarın yanına geldi. O esnada sahaya inen AKİGOLAR yanlarında getirdikleri meşaleleri futbolcuların çevresinde büyük bir çember oluşturarak yaktılar. Havai fişekler, meşaleler ve tezahüratlar ile birlikte takıma desteklerini ve duydukları güveni dile getiren Akigolar, Avrupa yolunda ilerleyen takımı seneye Avrupa kupalarında görmek istediklerini söylediler. Sahaya inen taraftarlar futbolcular ile bol bol fotoğraf çekildiler. 

BİZ ONLAR İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Sosyal medya üzerinden AKİGOLAR, 1970 AKİGOLAR Derneği, Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği ve Karabulutspor'un ortaklaşa örgütlenerek düzenledikleri bu etkinliğe duyduğu memnuniyeti dile getiren Cihat Arslan; “Çok güzel bir ortam, çok güzel bir akşam inşallah bun destekle bizde yarın Sivassporu elimizden geldiği sürece yenmeğe gayret edeceğiz. Çok güzel bir gidişimiz var. Büyük bir aile olmayı başardık. Desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürler ediyorum. Biz onlar için mücadele ediyoruz. Desteklerinin devamını diliyorum.” Dedi. 

Antrenman sonrasında Manisa’da kampa girecek olan Akhisar Belediyespor’da sakat ve eksik bulunmamakta.