Spor Toto Süper ligde mücadele eden Akhisar Belediyespor’un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar Cumartesi günü oynanacak olan Bursaspor maçının kendileri için büyük önem taşıdığını ifade etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Acar kendi sahalarında yakaladıkları istikrarı sürdürmek ve Bursaspor’dan puan almak istediklerini söyledi.

Acar açıklamasında, “Takım olarak Milli maç arasını çok iyi değerlendirdik. Göztepe ile bir hazırlık maçı yaparak maç eksiğinin giderilmesini ve de forma şansı bulamayan oyuncularımızın forma giymesini sağladık. Ligde oynan bütün maçlar bizim için önemli,  ancak Bursaspor maçından iyi bir sonuç alarak Kasımpaşa mağlubiyetini unutturmak ve evimizde yakaladığımız istikrarı sürdürmek istiyoruz. Bursaspor maçı ile beraber bizim için zorlu bir fikstür başlıyor kendi evimizde ve deplasmanda oldukça zorlu maçlar yapacağız. Bu maçlardan alabildiğimiz kadar puan alıp hedeflerimiz doğrultusunda ilerlemek istiyoruz. ” Şeklinde konuştu.

Öte yandan Yılmaz Atabarut tesislerinde Cihat Arslan yönetiminde Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Akhisar Belediyepsor’da  izinli olan Hasan Kabze çalışmalara katılmadı.

Düz koşu ile başlayan antrenman kondisyon çalışması, dar alanda kısa pas ve tek kale maç ile sona erdi.