Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda yapacakları Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına başlayan Akhisar Belediyespor’da Teknik Direktörü Cihat Arslan,  tehlikeli bir maç olduğunu  ve oldukça ciddiye aldıklarını söyledi.

Arslan, Eskişehirspor maçından aldıkları 3 puanın kendileri için büyük önem taşıdığını ancak Çaykur Rizespor maçına odaklandıklarını aktardı.

Arslan açıklamasında, “Eskişehirspor maçı benim için çok önemli bir maçtı. Yeni hocasıyla birlikte çıkış arayan bir takımdı. Allah’a şükürler olsun ki kazasız atlattık. Oyuncularımı tebrik ediyorum.  Maçın genelinden de sonucunda oldukça memnunum. Sonuç olarak çok pozisyon üretememiş olsak ta kalemizde de pozisyon vermedik. Buda başarılı olduğumuzu gösterir.” İfadelerini kullandı.

Eskişehirspor maçını geride bıraktıklarını ve Çaykur Rizespor maçına yoğunlaştıklarını söyleyen Cihat Arslan, “Çaykur Rizespor geçen seneden bu yana istikrarını koruyan bir takım. Beşiktaş maçında da oldukça dinamik bir görüntü sergiledi. Önlem alınmadığı takdirde ceza kesebilecek oyunculara sahip. Çok zorlu bir karşılaşma bekliyoruz ancak biz her maça olduğu gibi bu maçada kazanma arzusu ve planları ile çıkacağız. Kazanmak için yaptığımız planlar tutmazsa alacağımız 1 puan bile çok değer taşıyacak. “ açıklamasını yaptı.

İyi bir takım olduklarına da dikkat çeken Arslan Özellikle kendi evlerinde hiç yenilmediklerini hatırlatarak, “Allah’a şükür sezonun başından beri aldığımız neticeler çok iyi. Geride bıraktığımız 8 hafta içerisinde kendi evimizde oynadığımız 4 maçta bırakın yenilmeyi henüz gol bile yemedik.  Türkiye Süper lig tarihinde bunun bir ilk olduğunu sanıyorum.” Dedi.

Kendi tesislerinin bakımda olması nedeni ile Karabulut tesislerinde antrenmanı gerçekleştiren Akhisar Belediyespor’da milli takım kampından dönen Sami çalışmalara katırken, Güray Vural babasının rahatsızlığı nedeni ile antrenmanda yer almadı. Düz koşu ile başlayan ve yaklaşık yarım saat süren antrenmanı ve serbest çalışma ile devam etti.