Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Beldiyespor, yarın Manisa 19 Mayıs Stadında Beşiktaş’ı konuk edecek.


Akhisar Belediyesi Yılmaz Atabarut tesislerinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yönetiminde son hazırlıklarını tamamlayan takım Manisa’da kampa girdi.


Akhisar Belediyespor’un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar Akhisarpress.com muhabirine yaptığı açıklada; “Yarın kendi sahamızda Beşiktaş ile karşılaşacağız. Bizim için bu saatten sonra rakip önemli değil, önemli olan ligde kalacağımız puanı toplamak. Beşiktaş güçlü bir ekibi olan takım, bizde iyi mücadelemizle bu maçtan 3 puan ile ayrılmak istiyoruz.” diye konuştu.


Akhisar Belediyespor’da Layd Akigolar olan bayanlara Spil Kale arkasında 300 tane ücretsiz bilet verildiğini ifade eden Acar; “Bayan taraftarlarımız bize ilk günden bugüne uğur getiriyor. Bizde Beşiktaş maçında yönetim olarak onlara 300 tane bileti ücretsiz olarak vermeyi karar aldık. Bizleri destekledikleri için teşekkür ediyoruz. Tüm taraftarlarımızın Beşiktaş maçında 90 dakika boyunca bizi desteklemelerini bekliyoruz.” Diye ifade etti.


Öte yandan Beşiktaş karşısında sakat olan Kenan Özer’in yerine ilk 18 kadrosunda Luciano’nun yer aldığı, bunun dışında eksik ve cezalı oyuncu olmadığı öğrenildi.
Manisa 19 Mayıs Stadı'nda yarın saat 20.00'de başlayacak maça ev sahibi ekibin Oğuz, Emrah, Uğur, Sonko, Çağdaş, Ahmet Cebe, Emin Aladağ, Merter, Bruno, Güray ve Gekas 11'i ile çıkması bekleniyor.