Akhisar Belediyespor’un Erzurum Kampı bugün Palandöken Polat Renaissance Hotel’de başladı. Akhisar’da bir araya gelmeyen futbolcular ve teknik ekip ilk tanışması Erzurum’da gerçekleşti. 

Geçtiğimiz sezon kiralık verilen futbolcular ve Sertan Vardar’ın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a imza atmasının dışında As kadrodan 16 futbolcu ve A2 takımından 3 futbolcu ile toplam 19 kişi bir kampa katılırken, izinli olan Sonko ve Çağdaş ise yarın kampa dahil olacak. 

İlk gün 45 dakika süren antrenmanda futbolcular düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı. Takım yarın saat 11.00’de ve akşamüzeri saat 18.00’de çift idman ile çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi. 

Bu güne kadar kulüpten resmi olarak sadece kendilerine takım bulmaları istenen  futbolcuların dışında hiçbir ligi verilmezken, dış transferde, basında bir çok isim yazılıp çizilmesine rağmen  hiç imza atılmaması Akhisarlı  taraftarları endişelendiriyor. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ın imza töreni sonrası yaptığı açıklamalarda, “Top başı kampımız başlarken kadromuzun % 80’nini  tamamlamış olacağız” sözlerine rağmen, yönetim  tarafından da hiçbir açıklama yapılmaması taraftarları haklı bir endişeye sevk ediyor.