Akhisar Belediyespor’un 2. Etap kampı Avusturya’da başladı. Yapılan  transferlerden  sadece Torku Konyaspor’dan, Hasan Kabze ve  Kasımpaşa’dan Halil İbrahim Çolak’ın  basın önünde imza atmışlardı.

Yönetimin ve teknik direktörün isim olarak açıklamamalarına  rağmen, Trabzonspor’dan Caner ve Abdülkadir, Şanlıurfa’dan Bora, Partizan’dan  Lukac, Kolombiya’lı  Rodallega’nın  kadroya dahil edildikleri basında  çıktı. Kongo’lu  Dzon Delarge ile  ilgilenildiği öğrenildi.

Başkan Hüseyin Eryüksel, Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Teknik Direktör Cihat Arslan’ın  bayram tebriki için açılan telefonlara bile  cevap vermezlerken, takımın Avusturya kampına  kaç kişilik bir ekiple ve yeni transferlerden  kimlerle  gittiği bile öğrenilemedi.  Kafilede bulunan medya sorumlusu Bülent Arslantaş Avusturya’ya inen Akhisar Belediyespor’un  soğuk ve yağışlı bir havada ilk çalışmasını ter idmanı olarak yaptığını belirtip, ilk antrenmandan kareler yolladı. 

Akhisar Belediyespor 12 gün sürecek Avusturya kampında  4 hazırlık maçını  22-25-28-30 Temmuz tarihlerinde yapacak. Rakiplerinin iki gün içinde belli olacağı öğrenildi.