Spor Toto Süper liginde mücadele eden Akhisar Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, Türkiye Ziraat Kupası'nda Kastamonuspor 1966 karşısında elde edilen galibiyetin kendileri için büyük moral olduğunu söyledi. 

AA muhabirine açıklamalarda bulunan Acar, Cumartesi günü Manisa 19 Mayıs stadyumunda Torku Konyaspor ile oynanacak olan lig maçını da kazanarak ligin ikinci devresine galibiyet ile başlamak istediklerini söyledi. Acar açıklamasında, " Kastamonuspor 1966 karşısında aldığımız galibiyet kupada guruptan çıkmak adına bizim için önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz." dedi. 

Ligin ikinci devresinin oldukça zorlu geçeceğini ifade eden Acar, "İlk devreyi iyi bir sıralamada bitirdik. Ancak ikinci devre oldukça zorlu bir fikstürden oluşuyor. İyi bir başlangıç yapmak için Torku Konyaspor maçını kazanmak istiyoruz." açıklamalarını yaptı. 

öte yandan Akhisar Belediyepsor Cumartesi günü Manisa 19 mayıs stadyumunda oynayacağı Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başladı. Yılmaz Atabarut tesislerinde Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde bu maçın hazırlıklarına başlayan Akhisar Belediyespor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmadığı belirtildi. 

Ziraat Türkiye Kupasında Kastamonuspor 1966 ile yaptığı maçının ardından ara vermeden Torku Konyaspor maçı hazırlıklarına başlayan yeşil-siyahlı ekip kondisyon ağırlıklı çalışmasını sürdürdü. Kupa maçında forma giyen oyuncuların ise takımdan ayrı, salonda çalıştığı belirtildi.