Akhisarpress.com

Ligin başından bu yana kendi evinde galibiyet alamayan Süper Lig Ekiplerinden Akhisar Belediyespor, bu hafta kendi evinde oynayacağı Gaziantep maçını kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Takımda Sakatlar Var

21 Ekim Pazar günü saat 19.00 da Manisa 19 Mayıs stadında oynanacak olan Gaziantepspor maçının hazırlıklarına başlayan takım, çalışmalara Kaleci Oğuz Dağlaroğlu’ndan yoksun başladı. Ayağında meydana gelen sakatlıktan dolayı antrenmana katılamadı. Tecrübeli kalecinin durumunun belirsiz olduğu açıklanırken, Serkan Yalçın ve Bikoko’nunda sakatılıkları nedeni ile durumların maç saatinde belli olacağı belirtildi.

Antrenmanda açıklama yapan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu hedeflerinin bu maçı alarak kendi sahalarında 3 puanı almak olduğunu belirtti. Hamzaoğlu, “Amacımız ve isteğimiz Gaziantep maçı ile kendi sahamızda ilk galibiyetimize kavuşmak, Sezona iyi bir giriş yaptık, deplasmanda alınan Eskişehir galibiyeti ardından, 2 beraberlik ve akabinde üç maç sarsıldık ama son Elazığ maçı ile tekrar toparlandık ve öyle tahmin ediyorum ki bundan sonra çok daha iyi bir şekilde daha iyiye giderek bundan sonraki maçlarımızı oynarız. Bu hafta da kendi sahamızda Gaziantep ile oynayacağız, Gaziantep ligin köklü takımlarından, iyi oyunculara sahip bir ekip ama biz de kendi sahamızda artık taraftarımıza ve Akhisar’a galibiyet hediye etmek istiyoruz. İnşallah bu hafta bunu başarırız ve başaracak gücümüz de var. Elazığ da oynadığımız oyunu aynı şekilde daha da iyileştirerek Gaziantep karşısında koyabilirsek iyi bir sonuç ile ayrılacağımıza eminim.” Dedi.


Bikoko'nun durumu maç günü belli olacak


Sakatlıkları bulunan oyuncular hakkında da açıklama yapan tecrübeli teknik adam, ”Sakat oyuncularımız Mehmet Yılmaz ve Bikoko takım ile çalışmalara başladı, ancak daha eksikleri var hafta sonuna kadar yetişip yetişmeyeceği belli değil. Bikoko henüz maç için yeterli değil. Forvet mevkiinde Bikoko’nun sakatlığı planlarımızı alt üst etti, bu da bizi ofansif bir oyuna itti."

Hamzaoğlu, “forvet mevkiinde böyle bir sıkıntı yaşayacağını bilseydik tabiki de transfer ederdik. Ancak Mehmet Yılmaz forma girer, Bikoko da iyileşirse belki de hiç gerek kalmayacak” dedi.