Akhisarpress.com - Ziraat Türkiye Kupası yarı finalin eşiğinden dönen başarılı Süper Lig temsilcisi Akhisar Belediyespor, 16 Şubat Pazar günü saat 14.00'de Manisa'da konuk edeceği Kayseri Erciyes maçı hazırlıklarına başladı.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, "gönül isterdi ki yarı finale kaldıktan sonra Avrupa kupası kapılarını açardık. Ancak olmadı, bundan sonra geçmişe takılmayacağız. İnşallah bu tecrübelerimizi ileri ki senelerde daha farklı şekilde uygulamaya koyarız."dedi.

Akhisar Belediyespor'un Milli oyuncusu Bilal Kısa'nın sakatlığı hakkında bilgi veren Hamzaoğlu; "Bilal'in sakatlığı bir kaç hafta sürebilir. Sezon sonuna kadar böyle bir iyi bir kötü sürebilir. Sakatlığını mümkün olduğunca ihlal etmek istemiyoruz. Bu onun sadece futbol hayatında değil sonraki dönemi içinde önemli. Şuan doktor kontrolünde çalışmalarına devam ediyor. En kısa zamanda aramıza katılacaktır." dedi.

Kayseri Erciyesspor maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu dile getiren Hamzaoğlu; "Allah nasip ederse inşallah maçtan 3 puan ile ayrılmak istiyoruz. Bu maçtan alacağımız 3 puan bizim hedeflerimizi de değiştirebilir. Yani bu maç bundan dolayı çok önemli, ama karşımızda iyi kadrosu olan bir takım var. Her ne kadar ligdeki konumları iyi olmasa da iyi bir takıma karşı oynayacağız." diye ifade etti.

Takımda sakatlığı süren Bilal Kısa ile sarı kart cezalısı olan Kenan Özer'in Karyseri Erciyes maçında forma giyemeyeceği bildirildi.