Kolombiyalı, Portekizli Türk minikler babaları antrenman yaparlarken onlar kendi aralarında  dillerini bilmemelerine rağmen top oynarlarken, yöneticiler hafta başında  iki oyuncuları baba oldukları için tebrik edip hediyelerini verdiler.  Akhisar Belediyespor’un “Büyük bir  aile” olduğunu gösterdiler.

Akhisar Belediyespor’un  gol silahı Kolombiyalı Hugo Rodallega Martinez’i 6 yaşındaki oğlu  Hugo Jr, Kaptanlığa yükselen  Portekizli Custodıo Mıguel Dıs De Castro’nun oğlu 7 yaşındaki oğlu Rafael, takımın masörü Ahmet Yılmaz’ın oğulları 10 yaşındaki  eren ile 8 yaşındaki Emre  babaları  sahada ter akıtırlarken, onlar  kardeşçe top  oynuyorlardı. Kulübün as başkanı Harun Eryüksel, Basın sözcüsü  İbrahim Evren Acar ve altyapı takımları sorumlusu Zekeriye Güneş, hafta başında  baba olan Ahmet Cebe ile  Onur Ayık’ı tebrik edip hediyelerini verdiler. Her iki oyuncu da kız babası olurken, Ahmet Cebe’nin 3 yaşındaki Lara’dan sonra  Cebe çifti 2. Kızının adını Luisa  Selin koyarken, Onur Ayık ilk defe baba olurken Ayık çifti de kızlarını  adını Evra Yade  koydular.

Teknik direktör Cihat Arslan’ın  her zaman söylediği “Büyük Bir aileyiz” cümlesin bir örneğini  Antep maçı öncesi yapılan antrenmanda yaşandığını belirten kulübün As Başkanı Harun  Eryüksel, “ Dillerini bilmemelerine rağmen  yaşları 6-7-8-10 yaşları olan futbolcularımızın ve masörümüzün çocukları kardeşçe top oynarlarken,   Ahmet Cebe ve Onur Ayık’ı  teknik ekip ve takım  arkadaşlarından sonra bizlerde  kutlamak için geldik.  Cebe ve Ayık ailelerini üstün başarı ve sağlıklar temenni ediyoruz.” Dedi.