Mustafa Reşit Akçay ve ekibi ile yolların ayrılmasından sonra, Akhisar Belediyespor alt yapı  koordinatörü Ferudun Yarkın  yönetiminde  kar yağışı altında  ilk antrenmanına çıktı.

Yeni teknik direktör için görüşmelerin başkan Hüseyin Eryüksel tarafından  sürdürüldüğüne, takımın yarın  Keçiörengücü ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası maçına  alt yapı koordinatörü Ferudun Yarkın  yönetiminde çıkacağını söyleyen  Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, “ Tüm kadromuzdaki oyuncular ile yönetim kurulu üyemiz Süleyman İşçi ve Ferudun Yarkın,  yardımcılıklarını yapacak olan eski futbolcularımızdan  Cem Kavçak,  Harun Tayfun, ve Rıza Yurtseven  ile bir toplantı yaptık. Bu ekiple  yarın oynanacak  Keçiörengücü kupa maçına çıkacağız. Yeni Teknik direktör temaslarımız uzarsa hafta sonunda  oynayacağımız  Bursaspor ile lig maçında  aynı teknik ekiple çıkabiliriz. Takımımız  yarınki kupa maçı için bu gün saat 19.00 da Manisa geçerek  maç saatini bekleyecek.” Dedi.

Bembeyaz sayfa açacağız

Kar yağışı altında ilk antrenmanına çıkan Ferudun Yarkın, “Özel bir gün. Kar gibi bembeyaz bir sayfa açacağız. Akhisar Belediyespor’un başında  uzun süredir  dimdik duran ve bir çok başarıya  imza atan  bir yönetim kurulu var. Takımda da bir çok oyuncu yine 2-3 sezondur formayı giyiyorlar. Kulübe aidiyet duygusuyla bağlı  karakterli v e yetenekli oyuncular olması tam bir takım oluşturmuş durumdalar. Çok vefalı  taraftarlarımız  var. Yağmur, çamur, soğuk demeden  3. Sezondur 100 kilometre yol yapan, takıma sahip çıkan ve destekleme bilincine sahipler. “Bizimkisi Memleket Meselesi” diyerek  Türk futbol camiasına  örnek oldular.  Ekip arkadaşlarım ile birlikte en iyi görev yapmak için kolları sıvadık.” Dedi.

Kulüp  başkanı  Hüseyin Eryüksel yeni teknik direktör görüşmelerini sürdürürken, Belediye başkanı Salih Hızlı, başkan yardımcıları eski kulüp başkanı Ömer İşçe, ve kulübün as  başkanı Latif Çakmak’ta  kar yağışı altında antrenmanı izlediler.