Türkiye'nin bir numaralı köftecisi, Köfteci Ramiz, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu hafta sonu deplasmanda iyi mücadele ederek Fenerbahçe'yi yenen Akhisar Belediyespor ve Basketbol takımına Akhisar-Balıkesir Devlet Karayolu üzerindeki Köfteci Ramiz Merkezinde akşam yemeği ziyafeti verdi.

Geceye Akhisar Belediyespor Sponsorları Ramiz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Av. Birol Taşkınlar, Başkan yardımcısı Bircan Taşkınlar, Yönetim kurulu üyeleri Av. Birtan Taşkınlar, Bülent Taşkınlar; Keskinoğlu Şirketler grubu başkan yardımcısı Mehmet Keskinoğlu, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Akhisar Belediyespor yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Roberto Carlos, yardımcıları, futbolcular, Basketbol Koçu Zafer Aktaş ve basketbolcular, Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Akhisar Şubesi Başkanı Hüsnü Kahraman, yöneticileri Yılmaz Atabarut, Süleyman Şakrak, Kemal Şahin, Yusuf Çalışkan, İlhan Poyraz katıldı.

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonunda mücadele eden Akhisar Belediyespor'un son alınan iki galibiyetle ivmemizin yukarı doğru döndüğünü söyleyen Köfteci Ramiz Gıda A.Ş. Yönetim kurulu başkan yardımcısı Bircan Taşkınlar;" Pazar günü de Başakşehir'i yenersek bu galibiyetlerin anlamı daha büyük olacaktır. Fenerbahçe'yi deplasmanda yenerek büyük bir başarı elde ettiniz. Tüm futbolcularımızı tek tek alınlarınızdan öpüyorum. Aldığınız Fenerbahçe galibiyeti ile bizleri çok mutlu ettiniz. Köfteci Ramiz ailesi olarak, İlçemizin güzide takımı olan Akhisar Belediyespor'un her zaman yanında yer almış ve almaya da devam edecektir. Bundan sonraki tüm müsabakalarda sizlere başarılar diliyorum" dedi.