Hüseyin Avni Aker stadyumunda dün gece golsüz biten müsabakanın ardından yeşil-siyahlılar Tolunay Kafkas ile birlikte 2 mağlubiyet 3 beraberlik alırken henüz gol de atamadı. Yeşil-Siyahlılar son üç maçında Antalya, Gençlerbirliği ve Trabzonspor ile yaptığı müsabakalar golsüz beraberlikle sonuçlandı.
 
Defansif anlamda takımın çok iyi işler başardığını ancak ofansif çıkışlarda sorunlar olduğunun altını çizen Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, Trabzonspor karşısında ofansif bir futbol sergileyemediklerini ancak defansif anlamda takımın çok güçlü olduğunu dün gece kaleci Fatih’in de çok iyi bir oyun sergilediğini belirtti. Adanaspor ile çıkışa geçmeyi hedeflediklerini kaydeden Acar, teknik heyet ve takıma güvendiklerini ifade etti.
 
Öte yandan yeşil-siyahlılar 1 günlük aranın ardından yarın saat 15.30’da Yılmaz Atabarut Tesislerinde Adanspor maçı hazırlıklarına başlayacak. Öte yandan Trabzonspor maçında sakatlanıp oyundan çıkan Douglao’nun zeminde yaşanan sorunlardan dolayı eski rahatsızlığı bel ağrısını nüksettiği bildirildi.
(BG)