Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor’da yönetim teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile tekrar anlaşma için masaya oturdu.

Bugüne kadar hiçbir futbolcuyla görüşme yapmadıklarını belirten Akhisar Belediyespor kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, biz yönetim olarak bugüne kadar hiçbir futbolcuyla görüşmedik. İlk olarak teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile anlaşma sağlamak istiyoruz. Bugün çok iyi uyum içinde olduğumuz teknik ekibimiz ve teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ile bir araya geldik. Kendisi ve ekibi ile yeni sezonun şartlarını konuştuk. Bu konuda olumlu bir yoldayız. İnşallah en kısa zamanda imzayı atacağız. Hafta başından itibaren Akhisar’da bulunan hocamız yeni sezon için değerlendirmeler yapıyor.

Yönetim ve teknik ekip olarak futbolcular ile tek tek görüşmeler yapacaklarını belirten Eryüksel, şuanda tüm futbolcularımız haklı olarak bir tatildeler. Program çerçevesinde ilk olarak oyuncumuz Bruno ile görüşeceğiz. Kulüp olarak aceleci davranmayıp emin adımlar atarak kadromuza uygun takviyelerde bulunacağız diye ifade etti.