Akhisar Özel Doğuş Hastanesinde yapılan sponsorluk imza törenine Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Ulusoy ve Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel katıldı. Karşılıklı atılan imzalar ile Özel Doğuş Hastanesi yeniden Akhisar Belediyespor'un sağlıkta sponsoru oldu.
 
Sağlıkta Akhisar Belediyespor'a yeniden sponsor olduklarını söyleyen Özel Doğuş Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. Mehmet Ulusoy; “ Yönetim kurulu değişikli ile Akhisar’ımızın hak ettiği sağlık hizmetini sunan hastanemiz yönetimi, geldiğimiz ilk taahhütümüz olan; ‘kişilerin değil hastaların hastanesi’ misyonunu gerçekleştirmiştir. Bunu hastaların teveccühü ve ilgisiyle görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Akhisar’ımızın bir ilçeden daha fazlası olduğunun bilinciyle; bir ilçe hastanesinden daha çok bir bölge hastanesi olmak için çabalayıp hizmetimizi ve kapasitemizi arttırmaya devam ediyoruz. Aynı şekilde Süperlig de bizi gururlandıran ve Akhisar’ın bir ilçeden daha fazlası olduğunu gösteren temsilcimiz Akhisar Belediyespor’umuzun da sağlık sponsoru olmayı bu nedenle yeniden gururla sahipleniyor ve tercihlerinden dolayı Akhisar Belediyespor yönetimine teşekkür ediyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi sahada Akhisar Belediyespor’umuza sağlıkta kendimize güveniyoruz.” İfadelerini kullandı.
 
Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, “Geçen yılda olduğu gibi bu yılda sağlık sponsorumuz Özel Doğuş Hastanesi oldu. Biz 3 sezondur birlikte çalışıyoruz. Bu süre zarfında sağlıkla ilgili bütün taleplerimize cevap verildi. Bu vesileyle Dr. Mehmet Ulusoy kardeşimizin nezdinde tüm hastaneye; Akhisar'a ve Akhisar Belediyespor'a faydalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Umarım önümüzdeki sezonlarda da birlikte çalışmaya devam ederiz.” dedi.
 
Akhisar Özel Doğuş Hastanesi ve Akhisar Belediyespor’la yapılan imza törenine ayrıca; Özel Doğuş Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Polat, Halkla ilişkiler Müdürü Muhammed Mustafa Çakıl,  Akhisar Belediyespor yönetim kurulu üyeleri Süleyman İşçi, Zekeriya Güneş ve Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar katıldı.