Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, ligin ilk haftasında karşılaşacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına Yılmaz Atabarut tesislerinde başladı. Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana özel izinli Daniel Larsson katılmazken, yeni transfer Serginho ilk kez takımla birlikte antrenmanda yer aldı. 

BURUK; İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan Buruk, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti.

Geçtiğimiz sezonki kadroyu koruduklarını belirten Buruk; “Kamp dönemi elimizdeki mevcut oyuncularla iyi geçti. Organizasyon ve antrenman sahaları iyiydi. Günleri çift antrenmanlarla geçirdik, oyuncuların maç performanslarını görmeye çalıştık. Oyunculara ne kadar yükleme yapabilirsek, bizim için iyi oluyor” dedi.

ALTINORDU İLE HAZIRLIK MAÇI OYNANACAK

6 Ağustos Pazar günü Manisa 19 Mayıs stadında TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu ile hazırlık maçı yapacaklarına değinen Buruk; “ Oyuncularımız 2 gün izin yaptı. Burada bugün ve yarın yapılacak idmanların ardından hazırlık maçına çıkacağız. Oyuncularımız dinlenmiş bir şekilde maça çıkacaklar. Maç atmosferini oluşturacağımız bir maç olacak” ifadelerini kullandı.

HÜCUM BÖLGESİNE TRANSFER YAPACAĞIZ

Yeni transferler hakkında konuşan Buruk; “ Serginho aramıza katıldı. Hem orta saha hem de sağ bek pozisyonunda oynayabiliyor.  Paulo Henrique, bizimle 9 günlük bir kamp geçirdi. Henüz takımın seviyesinde değil. Maçlarda süre vermeye çalıştık ama hazır değil. Takıma 3 oyuncu daha katmak istiyoruz. Forvet bölgesinde sıkıntımız var. İnşallah Sivasspor maçına kadar hazır ve hücumda bize destek olan bir oyuncuyu takıma kazandırmak istiyoruz. ” yorumunda bulundu.

ALPER ULUDAĞ’A TEŞEKKÜR

Öte yandan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen Alper Uludağ ile ilgili konuşan Buruk; “ Alper ile sezon sonu görüşmüştük. Kampın 2 etabına da katıldı. Çok çalıştı, iyi şeyler yapıyordu. Kamp dönüşü onun isteği oldu ve bizde serbest kalmasını uygun gördük. Kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Öte yandan antrenmanı TBMM KİT Komisyon başkanı Uğur Aydemir, AK Parti ilçe başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyeleri takip etti.