Ligde 11 haftadır galibiyet hasreti çeken Akhisar Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası (B) gurubunda ilk maçında 3-2 yendiği Manisaspor ile  2. Maçını yarın oynayacak. Manisa 19 Mayıs stadında saat 13.30 oynanacak müsabakaya  yeşil siyahlılar, bu gün Manisa’ya gidip maç saatini bekleyecek.

Ligin 16. Haftasındaki  Eskişehirspor maçında  iyi mücadele örneği ortaya koyduklarını, 2 kez yenik durama düşmemize rağmen  sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldıklarını söyleyen  Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, “ Her zaman olduğu gibi Akhisar ve Manisa arasındaki ezeli rakip olan müsabakalar  ayrı bir önlem taşıyor. Her şeyin yeşil çimler üzerinde  kalarak maçın dostluk ve centilmenlik içinde geçmesi için biz yönetim, teknik ekip ve futbolcularımız elimizden geleni göstereceğiz” dedi.

Bu sabah bir çalışma yapan Akhisar Belediyeszpor’da  İsmail, Yiğit ve Vaz Te’nin hafif sakatlıkları dev am ederken, Kenan takım arkadaşları  çalıştı. Yeşil Siyahlıların  Manisaspor karşısına  daha çok forma şansı bulamayan  futbolcularla çıkması bekleniyor. Maç sonrası tekrar Akhisar’a dönecek olan  takım, Cuma günü oynanacak Balıkesirspor maçı hazırlıklarına  başlayacak. Balıkesir maçı sonrası da izin yapmayacak olan Akhisar Belediye Ziraat Türkiye Kupasındaki son maçını oynayacağı Trabzonspor maçına hazırlanacak.  

Manisaspor-Akhisar Belediyespor maçı bilet fiyatları ise Spil kale arkası (Manisaspor) 3 lira, Gediz kale arkası (Akhisar Belediyespor) 5 lira, Kapalı tribün (Manisaspor) 3 lira ve Tarzan tribün (Akhisar Belediyespor) 5 lira olarak açıklandı.