Sabah idmanında yeşil-siyahlılar Teknik direktör Tolunay Kafkas önder düz koşu, 5’e 2 pas ve taktik çalıştı. Sakatlıkları süren N’Guemo, Alper Aydoğdu ve kaleci Fatih Öztürk yine idmana katılamadı ve yarın ki karşılaşmada forma giyemeyecek. Yeşil-Siyahlılar saat 14.00’de Manisa’ya yola çıkarak otelde maç saatini bekleyecek.

Kasımpaşa maçında mutlak galibiyeti düşünen Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın muhtemelen; Milan Lukaç, Serdar Kesimal, Miquel Lopes, Ömer Kesimal, Caner Osmanpaşa, Custodio, Sissoko, Özer, Onur, Soner Aydoğdu ve Hugo Rodallega ile çıkması bekleniyor.

Tolga Özkalfa’nın yöneteceği karşılaşmanın biletleri Misafir Takım Gediz Kale Arası 5, Spil Kale Arkası 5, Akigo Maraton 6, Kapalı 10 ve VIP 15 TL’den satıldığı bildirildi. Süper Lig’de 8 kez karşı karşıya gelen iki ekipte konuk ekip Kasımpaşa’nın 4 galibiyeti bulunurken ev sahibi ekibin ise 3 galibiyeti buluyor, 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. İki ekip arasındaki son müsabakada Manisa 19 Mayıs Stadyumunda Kasımpaşa’nın 1-0 üstünlüğü ile son bulmuştu.