Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, 15 Temmuz Şehitleri için  düzenlenen futbol  turnuvasında, Erzurum’da kam yapan Süper lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor ile  Kayserispor maçını  Akhisar Belediye  yeni transfer genç oyuncusu Eray  Ataseven’in golü ile 1-0 galip geldi.

10 gün süreli Erzurum kamp döneminin Salı günü sona ereceğini, yüksek rakımda ve avantajlı hava şartlarında çok verimli bir dönem geçirdiklerini söyleyen Akhisar Belediyespor teknik direktörü Okan Buruk, “ 15 Temmuz Şehitlerimiz için düzenlenen turnuvada da Kayserispor karşısında aldığımız galibiyetle iyi bir başlangıç yaptık. 2 genç oyuncumuz ve tekrar bu kez bonservisi ile aramıza dönen Lopez’in dışında  yönetim kurlumuzun takip ettiği ve görüştüğü oyuncularımızı da aramıza katarak  22 Temmuz 1 Ağustos  tarihleri arasındaki kampımızda yapacağımız hazırlık maçları ile lige istim üzerinde girmek istiyoruz.” Dedi.

Salı günü sona erecek Erzurum kampı sonrası 2 gün izin verilecek olan Akhisar Belediyespor’da yönetim kurulu kesin hiçbir açıklamada bulunmazken, özellikle  Vaz Te’nin Çin’e transfer olması sonrası ilk olarak acil bir santrafor görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Günlerce basın yer alan Ofoedu ile görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor.