Süper Lig’de 4. sezonunu geçiren ve  küçük büyük herkesin sempatisini kazanan Akhisarspor Belediyepsor, sosyal medya hesapları facebook ve twitter üzerinden yapılan,  "ligi kaçıncı sırada bitirir ?" anketi sonuçlandı.

Anket sonucuna göre Akhisar Belediyespor'un ligi 3. sırada bitirmesi bekleniyor.

Sosyal medya hesapları üzerinden takip edilen takımlar arasında da gün geçtikçe zirveye doğru yükselmeye devam eden Akhisar Belediyespor bu platformlarda da etkinliğini sürdürüyor. 

Akhisarspor taraftar grubu olan Akigolar tarafından çok yakından takip edilen ve 40.000 facebook takipçi sayısı ile taraftarların buluşma noktası olan Akhisarspor Haber facebook sayfası Akhisarspor'un ligi kaçıncı sırada bitireceği üzerine anket düzenledi. 
Akhisarsporhaber twitter ve facebook hesapları üzerinden yapılan ankete katılan taraftarlar, Akhisarspor'un Süper  Ligi 3. bitireceği konusunda hem fikir oldular.  Twitter ve Facebook üzerindeki anketlerde; ankete katılanların % 42'si Akhisarspor'un lig 3.sü,  %29'u lig 4 sü, %19'u lig 5 si, geriye kalanlar ise lig 6. sı olarak sezonu kapatacağına ilişkin oy kullandılar. 

Paylaşımları ile Ulusal Tv kanallarına bile yön vermesi ile tanınan Akhisarspor Haber internet sayfası, transferleri ve Akhisarspor'a ait haberleri  anlık olarak takip ederek hiçbir maddi çıkar gözetmeden Akhisarspor'a destek oluşu ile biliniyor.