Türkiye Güreş Federasyonu Süper Grekoromen Liginde mücadele veren Akhisar Belediyespor 22 Kasım 2015 tarihinde Rize'de yapılan çirkin saldırılar sonucu müsabakadan çekilmişti.

Türkiye Güreş Süper Ligi Çaykur Rize Spor Akhisar Bld. Spor 5.hafta karşılaşmasında takımımızın 4-3 önde iken takımımıza sözlü ve fiili müdahalelere sebebi ile emniyet tedbirlerinin olmayışı ve takımımızın sporcu sağlığı ve can güvenliği tehlikesi olması sebebiyle takımımızı müsabakadan çekmişti.

Ligin 6.haftasında kendi evinde MTA Ankara Spor Kulübü’nü konuk etti. Müsabaka öncesinde bize yapılan çirkin saldırıya Taraftar Grubu Akigolar ”SPOR DOSTLUK VE KARDEŞLİKTİR “ Pankartı açarak çok güzel bir cevap verdi. 

Akhisar Belediyespor taraftar Grubu Akigolar ve Bem Bir-Sen Sendikası adına müsabaka öncesinde  konuk ekibe çiçek takdim edildi. Saat 12.00’de başlayan müsabakalar yaklaşık 1 saat sürerken Akhisar Belediyespor karşılaşmada 7-2’lik üstünlük sağlayan taraf oldu.

Akhisar Belediyespor İdarecisi Yücel Ünsal ve Antrenörü İsmail Göze takım arkadaşlarını tebrik ederek centilmenliklerinden dolayı da MTA Ankara Spor Kulübü İdarecisi Serhat Karakoyun ve Antrenörü Hasan Arı’ya teşekkür etti.