Akhisar Belediye’nin galibiyet serisi devam ediyor. 25. Hafta sonunda 18 gol atan, 34 gol yiyen yeşil siyahlılar,  6 haftada  5 gol yerken rakip filelere 20 gol attı. Deplasmanda  Osmanlıspor’u 4-0 yenen  Akhisar Belediyespor puan cetvelinde 8. Sıraya yükseldi.

Tolunay Kafkas’ın Adanaspor’a 2-1 mağlup olduktan sonra, teknik direktörlüğü getirilen Okan Buruk, Başakşehir  karşısında başlayan galibiyet ile futbolcuların özgüvenlerinin yükselmeye başladığını söyleyerek, “Osmanlıspor karşısında da net bir galibiyet elde ettik. Futbolcularım sanki ligin son haftaları gibi değil de, yeni başlamış gibi, disiplinli ve maç sonuna kadar gol peşinde koşmaları sevindirici. Antrenmanlarda olsun, maçlarda olsun arkadaşlıkları, birbirlerine yardımlaşmaları başarının en önemli anahtarı. Kalan 3 haftada da aynı performansı göstererek ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz.” Dedi.

Ligin 32. Haftasında son haftaların iki başarılı takımı  Akhisar Belediyespor ile Alanyaspor  karşı karşıya gelecekler. Müsabaka 22 Mayıs pazartesi günü saat 20.00 de oynanacak. Akhisar Belediye’de Osmanlı maçında 4. sarı kartı gören  Ömer Bayram Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.