Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, ligin ikinci devresinde bir kabus yaşamamak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, “Şuanda  takım olarak çok iyi noktadayız. Türkiye’nin en güçlü takımlarının yer aldığı ligde, maddi anlamda en düşük bütçeye sahip bir takımın 4. Sırada olmasının büyük bir başarı olduğuna inanıyorum. Ancak ikinci yarı bir kabus yaşamamak için bütün gücümüz ile mücadele etmeye devam edeceğiz.” Dedi.  

Akhisar Belediyespor Spor Toto Süper ligin 10. Haftasında evinde konuk edeceği Antalyaspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde Yılmaz Atabarut  tesislerinde başladı. Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan Cihat Arslan Çaykur Rizespor maçından alınan 3 puanın oldukça değerli olduğunu söyledi. Arslan, “Çok önemli bir deplasmanı hak ederek kazandık. Özellikle ilk yarıda hata yapmadan istekli ve özverili bir oyun ortaya koyduk ve oldukça değerli olan 3 puanı almayı başardık, bütün oyuncularımı tebrik ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 Süper ligde her alınan puan ve galibiyetin ayrı bir sorumluluk getirdiğini belirten Arslan, bunun bilinci ile hareket ettiklerini ve Antalyaspor maçına odaklandıklarını söyledi.

Antalyaspor’un Beşiktaş’tan aldığı 5-0’lık mağlubiyetin kendileri için dezavantaj olduğunu söyleyen Arslan, “Bizden maddi anlamda bizim çok üstümüzde bir takım. Hücum organizasyonları geliştirebilecek çok etkili oyuncuları var. Beşiktaş maçı nedeni  karşımıza motivasyon anlamda çok güçlü bir takım çıkacaktır. Çok zorlu bir maç olacağının farkındayız. Ama bizde kendi evimizdeki namağlup ünvanını bırakmayı düşünmüyoruz. Hazırlıklarımızı bütün ciddiyeti ile devam ettireceğiz.  İnşallah yakaladığımız bu başarılı süreci hep beraber devam ettiririz.” Dedi.

Taktik ağırlıklı gerçekleştirilen antrenmana  sakatlığı tespit edilen Hugo Rodallega katılmazken, Rodallega’nın sakatlığının ciddi olmadığı önlem amaçlı antrenmana çıkmadığı öğrenildi.  Çaykur Rizespor maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Ahmet Cebe ise Antalyaspor maçında forma giyemeyecek.