Sakatlığı süren Fatih Öztürk ve dinlendirilen Milan Lukac idmana çıkamadı. Ziraat Türkiye Kupasında dün forma giyen oyuncular ise düz koşu ardından serbest kalırken diğer oyuncular ise çalışmalarını sürdürdü.

Teknik Direktör Tolunay Kafkas önderliğinde çalışmalara başlayan yeşil-siyahlılar sabah saat 11:00’de başlayan idmanda dar alanda kısa paslaşma, şut çalışması, ilerde baskılı atak çalışmaları yaptı. Öte yandan Akhisar Belediyespor’un yeni transferi Olcan Adın da takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor.

18 Aralık Pazar günü Aytemiz Alanyaspor ile oynanacak ve Yaşar Kemal Uğurlu’nun yöneteceği karşılaşmaya Teknik Direktör Tolunay Kafkas muhtemelen Bora, Ömer, Caner, Serdar, Lopes, N’Guemo, Custodio, Sissoko, Özer, Ricardo Vaz Te, Hugo Rodallega ilk onbiri ile çıkması bekleniyor.

Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasına her maç olduğu ile 3 puan için çıkacaklarını belirten Kafkas, ekibine güvendiğini ve rakipleri karşısında 3 puanı alacaklarını kaydetti. Osmanlıspor maçında galibiyeti hak etmelerine rağmen bazı hatalardan dolayı 3 puanı kaybettiklerini ancak Alanya deplasmanında bu hataları tekrarlamadan 3 puanı alacaklarını kaydeden Kafkas yarın Alanya’ya gideceklerini belirtti.