Türkiye Basketbol Liginde mücadele veren Akhisar Belediyespor Basketbol takımı yeni sezon hazırlıklarına Manisa Atatürk spor Salonunda Antrenör Serhat Yapıcı önderliğinde başladı.

Akhisar Belediyespor yeni sezon öncesi kadrosuna Pertevniyel takımında  Çağdaş Erdoğan, Afyon Belediyespor’dan Barbaros Bozkurt, Ankara DSİ’den Reginald Holmes, Tyrone Nash, Yolava Belediyespor Mert Eken, Gelişim Koleji’nden Berkay Kansu’yu kattı. Akhisar Belediyespor Basketbol takımı yeni transfer ile birlikte geçen sezondan takımda bulunan Sercan Topçu, Cenk Şekeroğlu, Serhat Uğur, Emre Özpulat, Yavuz Koça ve İlhan Bizer ile çalışmalara başladı.

Öte yandan Akhisar Belediyespor Reha Öz, Hasan Seçkin Yiğit, Murat Can Esen, Leemire Goldwire, Mert Gizir, Tyler Smith ve Emre Boztepe ile yollarını ayırdı.

Akhisar Belediyespor Basketbol takımı 23 Ağustos’ta Çanakkale’de ilk kamp programını yaparken kamp dönüşü 5 Eylül’de Akhisar’da hazırlık maçı yapması bekleniyor. Federasyon Kupası Eleme maçları öncesi ise Yalova Belediyespor ile Bandırma Kırmızı takımlarının katılacağı Akhisar’da düzenlenecek turnuvada 7-8-9 Eylül tarihlerinde hazırlık maçları yapılacağı bildirildi. Yeşil-Siyahlılar ilk resmi müsabakası ise Federasyon Kupası A grubunda eleme maçında 18 Eylül’de Samsun Büyükşehir Belediyespor Atakent takımı ile karşı karşıya gelecek. (BG)