Spor Toto Süper lig'de mücadele eden Akhisar Belediyespor'da basın sözcüsü İbrahim Evren Acar vicdanen rahat olduklarını söyledi.

Ankara'da meydana gelen patlamayla sözlerine başlayan Acar, " Kulüp olarak Ankara'da meydana gelen patlamalar bizleri çok üzdü. Terörü ve Terörü destekleyenleri kınıyoruz. Olayda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yararılılarımıza acil şifalar diliyoruz." dedi.

Eskişehirspor maçındaki olaylı pozisyon ile ilgili Muhabirimize açıklamalarda bulunan Acar, takımın büyük bir özveri ile mücadele ettiğini dile getirerek, "Oyuncularımız 2-0 geriye düştükleri maçı 3-3'e getirmeyi başardı. 1 Puanla döndüğümüz için mutluyuz.  futbolcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyoruz. Keşke maç içerisinde o olaylar yaşanmasaydı. Ancak pozisyon olduktan sonra tekrar tekrar izledik. Ortada bir haksızlık yok , talihsiz bir pozisyondu ama vicdanımz rahat. Hocamız ile maç esnasında telefonla görüştük, kendisine pozisyonun normal olduğunu söyledik, zaten maç sonrası pozisyonu izledi ve haklı olduğumuzu gördü.

Maç Tarafsız ve kontrollü bir şekilde yönetildiği için hakemlerimize teşekkür ediyorum. Verilen kararlar çok doğruydu." dedi. 

Takımın Cuma günü kendi evinde oynayacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarına yarın başlayacağını söyleyen Acar, bu maçı da kazanıp olan üst sıralarda ligi bitirmek istediklerini aktardı.