Akhisar Belediyespor  yeni sezon hazırlıkları için Yılmaz atabarut Tesislerinde toplandı. Top başı yapılan ilk gün  17 kişi sahaya çıktı. İzinli olan Douglas 3 temmuz’da ve Burun 5 temmuzda  katılacaklar.

Saat 18.30 da  top başı yapmadan  önce  bir basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Cihat Arslan, Başkan ve yönetim kurulunun  transfer çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü, kısa zamanda  transferlerin gerçekleşeceğini belirterek, “ Sağlıklı bir şekilde, süzgeçten geçirerek, kulübün kurallarına uygun, oyuncuları takımımıza ilave ederek lige başlayacağız. Bilindiği gibi isteğimiz dışında  Bilal Kısa ve  Mehmet Akyüz başka takımlara transfer oldular. 5 oyuncuyu da  daha önce gönderdiğimiz için  7 eksiğimiz oldu. Açıkladığımız gibi 8 yabancı ile  lige başlamak üzereyiz. 5 Temmuza kadar  Akhisar’daki çalışmalarımızın  en önemli bölümü oyuncularımızın  tatilden dönüşlerindeki fiziki durumlarını gözlemek, sağlık kontrollerini gerçekleştirmenin yanında, birbirimizi tanıma şeklinde geçecektir. 7 Temmuzda başlayacak Erzurum  I. Etap kampımızda ve 19 Temmuzda başlayacak Avusturya kampımızın sonunda  takımımızın  lige başlama kadrosu belirlenmiş olacaktır.”

Akhisar Belediyespor yeni sezon için top başı yaptığı 17 kişilik kadroda iki yabancı Lualua ve Custodio bulunuyor. Geçtiğimiz sezon kiralık verilen Muhammed Burak Taşdemir, Önder Akdağ, Bahattin Köse ve Yusuf Çataloluk’un dışında, Oğuz Dağlaroğlu, Emrah Tuncer, İsmail Konuk, Orhan Taşdelen, Güray Vural, Merter Yüce, Kadir Keleş, Pekin Köşnek, Koray Arslan, Tolga Ünlü, Ahmet Cebe, sezonun ilk top başına katıldılar.