Motorcu Hakan Karayanık ve Hüseyin Akkın'ın 2014 yılından bu yana şase üzerinde çalışmalarından sonra 5 ay gibi kısa bir sürede 125 cc'lik motoru 278 cc olarak tamamlayarak Konya'daki yapılan Türkiye drag şampiyonasına katıldı. İlk kez yarışlara 200 cc'lik motorla yarışmaya katılan İbrahim İnişli, Üçüncü ayakta ikinci, 4. ayakta Türkiye rekorunu kırarak 12,879 derecesiyle pist rekoruna imza attı. 

Akhisar'a Drag'ta Türkiye şampiyonluk kupasını getiren Akhisarlı İbrahim Nişli'yi ziyaret eden Elektrik Elektronikçiler ve Motorcular Esnaf Odası Başkanı Üzeyir Arslan" Akhisar'ın ismini Drag pistlerinde Türkiye şampiyonu olarak duyuran İbrahim Nişli kardeşimizi tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Motorcu Hakan Karayanık ve Hüseyin Akkın;" 2014 yılından bu yana şase üzerinde çalışmalar yaptık. Daha sonrada 5 ay gibi kısa bir sürede 125 cc'lik motorda 278 cc çıkararak Nitro oksit ile çalışır hale getirdik. ilk kez katıldığımız yarışmada önce 3. olduk. Daha sonra 4. ayak yarışlarında Türkiye rekorunu kırarak 12,879 derecesiyle pist rekoruna imza attık. Bundan önceki yarışlarda şampiyonlukları Adana, Mersin illeri alıyordu. Biz bu motoru tasarlayarak 3. ayakta salladık, 4. ayakta yıktık ve Akhisar'a şampiyonluğu getirdik" dediler.