Akhisar Belediyespor’lu futbolcular, Düzce Üniversitesi Beden Eğitimi  ve Spor Meslek Yüksek Okulu öğretim üyelerinin nezaretinde  Performans tespitlerinin belirlenmesi olan Laktat testinden geçtiler.

Yılmaz Atabarut Tesisleri 2. Antrenman, Karabulut Sahasında yapılan  Laktat  testine  futbolcular 2 şerli ve 4 erli ekipler halinde alındılar.  Yardımcı Doçent  Nuri Topsakal,  Aykut Aksu, Bürke Köksalan, Taylan Balcıoğlu, Serdar Bayrakdaroğlu, Hüseyin Özkamcı  ekibinin  yaptığı Laktat testi sonunda futbolcuların kişisel ve toplu antrenman programları teknik ekip tarafından  belirlenecek. Testi yapan ekip ilk belirlemelere göre futbolcuların büyük bölümünün istenen düzeyde olduklarını belirttiler.

Akhisar Belediyespor bu gün  saat 18.30 yapacakları antrenmandan sonra  yarın Celal Bayar Üniversitesi  Tıp Fakültesinde sağlık kontrolünden geçecekler. Pazar günü izinli olacak olan yeşil siyahlılar  6 Temmuz Pazartesi günü  İzmir’den hava yolu ile I. Etap kampı için Erzurum’a gidecekler. 15 Temmuz’a kadar  Erzurum Kampı sonrası 2 günlük bayram izini yapacak olan  Akhisar Belediyespor  19-31 Temmuz tarihleri arasında ki II. Etap kampını Avusturya’da yapacaklar.