Mersin İdmanyurdu deplasmanından 2-1 mağlup ayrılan Akhisar Belediyespor’da ligin ilk yarsının son maçı olan Orduspor maçı hazırlıkları, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yönetiminde Yılmaz Atabarut tesislerinde başladı.

2013 Ocak ayının 2 ile 13’ü arasında kamp dönemine girmeyi planladıklarını ifade eden Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu; “Bir maç eksiğimiz var Medical Park Antalyaspor maçının tam tarihi belli değil, 26 Aralık’ta oynama ihtimalimiz var. Eğer öyle olursa kampa Ocak ayının 3’ünde veya 4’ünde girebiliriz. Ancak maçın tarihi Şubat’ta da olabilir.

Federasyon maçın tarihini belirleyecek, Antalya’da bizde bir tarih talep edeceğiz. Bizim talebimiz önümüzdeki hafta oynanmasıdır. Zaten o maçta yeni transfer edilecek oyuncular oynayamayacak, o yüzden maçın kamp dönemimizden önce oynanmasını istiyoruz.

KÖTÜ OYNAMIYORUZ

Kötü oynamadıklarını belirtirken Hamzaoğlu; “Hatayla yediğimiz goller bizim moralimizi bozuyor. Rakibimiz bizi eze eze yense tamam bu lige gücümüz yetmiyor diyebiliriz. Bugüne kadar oynadığımız bütün maçlarda rakiple başa baş gidiyoruz. Oyun olarak bir eksiğimiz yok, hatalı golleri basit yiyoruz. Pozisyon vermeden gol yememiz bizim moralimizi bozuyor.

3 - 5 OYUNCU TRANSFERİ OLABİLİR

Ara transfer hakkında açıklama yapan Hamzaoğlu; “Ara transferde şu kadar transfer yapacağız demem doğru olmaz. Ancak 3 veya 5 oyuncu arasında her mevkiden oyuncu transfer edebiliriz.” Dedi.

Cuma günü saat 20.00’de Manisa 19 Mayıs Stadında oynanacak Orduspor maçında, 4 sarı kartı bulunan İbrahima Sonko, sakatlığı devam eden Güray ve Bikoko forma giyemeyecek. Öte yandan ceza süreleri biten Emin ve Mustafa Aşan’ın forma giymesi bekleniyor.

VİDEO YÜKLENİYOR..