23 Şubat 2015 Pazartesi günü Kadıköy Şükrü Saraçoğlu stadın da karşı karşıya geleceği Fenerbahçe maçı hazırlıklarına 4 eksikle başlayan Akhisar Belediyespor da moraller yerinde.

Sertan Vardar, Zokora ve Koray Arslan sakatlıklarının dışında kaleci Oğuz Dağlaroğlu dinlenme amaçlı takımdan ayrı düz koşu gerçekleştirdi.

SAİ Kayseri Erciyesspor karşısında gördüğü sarı kart sonucunda Fenerbahçe maçında forma giymeyecek olan Merter Yüce takımla birlikte antrenmana katıldı.

Takım ilk 10 dakika top kapmaca ve sonrasın da düz koşu ile antrenmana başladı.
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Roberto Carlos basın mensupları ile yapmış olduğu konuşmada

FENERBAHÇE MAÇINA ŞAMPİYONLUK MAÇI GİBİ HAZIRLANACAĞIZ

Bu hafta çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Şampiyonluk maçı gibi hazırlanacağız. Sahada herkesin iyi olmasını istiyorum. Takımı en iyi şekilde hazırlıyoruz. Fenerbahçe karşısında en iyisini yapacağız. 

GEKAS’A KARŞI SABIRLI OLMAMIZ GEREKİYOR

Gekas’a karşı sabırlı olmamız gerekiyor. Gol muhakkak atacak. Atmaya başlayınca da 4-5 atacak.

TAKIMDA 4-5 SAKAT VAR AMA YETİŞTİRECEĞİZ

Takımda 4-5 sakatlık var. Zokora dışında diğerleri yarın muhtemelen dahil ederiz. Fenerbahçe maçına yetiştiririz. Fenerbahçe maçına en iyi şekilde hazır olacağız.

YENİ TRANSFERLER TAKIMA ALIŞTI

11 tane yeni transfer var onlar takıma çok çabuk alıştılar. Üzerimizde baskı vardı SAİ Kayseri Erciyesspor maçıyla bu baskıyı kırdık. 

EMRE BELEZOĞLU VE MEHMET TOPAL İÇİN ÖNLEMİMİZİ ALACAĞIZ

Hakemlerin işine buradan karışamıyoruz. Bazen itirazdan bazense faul den kart görüyoruz. Merter Yüce kart gördü ve cezalı duruma düştü. Futbolcularımızı uyaracağız. Gereksiz yere itirazdan ya da faul’den kart görmesinler. Daha az kart görsünler. Fenerbahçe takımında orta sahada hızlı futbolcular var. Emre Belezoğlu ve Mehmet Topal için gereken önlemi alacağız. Merter’in yerine hızlı birini koyup onları keseceğiz.

BİZ HER MAÇA GALİBİYET İÇİN HAZIRLANIYORUZ

Takımı beraberlik için hazırlamıyoruz. Takımı her maç galip gelmek için hazırlıyoruz. Her iki takımda kaliteli futbolculardan oluşuyor. Onların puan tablosunda yukarıda olması önemli değil kaliteli futbolcularımız var onları yenebilecek güçteyiz.