2014 Yılı Eylül ayı dönemi (GIP) Kuşak Sınav’ı sporcuların teknik ve fiziksel başarılı performanslarıyla hayranlıkla izletirken sınav komisyonundan tam not alarak başarılıyla geçtiler.

Kuşak sınavına Batı gurubu özel güvenlik şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, Manisa Taekwondo İl Temsilcisi Gökay Budak ve Manisa Başar Spor Kulübü Başkanı, Antrenörü ve Gençler Milli Takım Antrenörü Süleyman Başar katıldılar.

Kuşak sınav öncesi açılış konuşmasını yapan Kulüp Antrenörü Hüseyin Yüksel; Taekwondo İl Temsilcisi Gökay Budak’a ve Gençler Milli Takım Antrenörü Süleyman Başar’a katıldıklarından dolayı teşekkür ederek; “Manisa Taekwondosu yeni il temsilcimizle yeni heyecan ve ivme kazanmıştır.  Birlik ve beraberlikle gençlerimize daha güçlü ve daha faydalı olacağız. Türk gençliği eğitimde ve sporda sosyal kimliğiyle özgüveniyle yarınların sağlıklı bireyleri olacaklardır” dedi.

İl temsilcisi Gökay Budak yaptığı konuşmada “Taekwondo sporunun ahlaklı, disiplinli ve saygılı bireylerin yetişmesi Ulusal ve Uluslar arasında ülkemizi başarıyla temsil eden branş olması bizleri mutlu etmektedir” dedi.

Gençler Milli takım antrenörü Süleyman Başar; yaptığı konuşmada “Taekwondo olarak ilimizin başarıları bizleri mutlu etmektedir en son Konya’da Akhisar Belediyesi bir altın ve bir gümüş çıkararak başarılarına yenisini eklemiş ve bu başarılardan dolayı başta destek veren Akhisar belediye başkanına ve Akhisar belediye spor Kulüp başkanına teşekkür ediyorum ayrıca Kulüp Antrenörü Hüseyin hocayı da emeklerinden dolayı kutluyorum” dedi.

 Kuşak sınavı Komisyon başkanı Hüseyin Yüksel Sınav komisyon üyeleri Dr. Hüseyin Tavlı, Tebernuş Topaktaş ile tamamlanarak sporcular terfileri onaylandı.

Sınav sonrası Batu Grubu Özel Güvenlik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı, Manisa Taekwondo il Temsilcisi Gökay Budak Konya’da Türkiye Birincisi ve Türkiye İkincisi olan Nurgül Olçay’a ve Perihan Akkuzu’ya Altınla ödüllendirerek başarılarından dolayı kutladı.

27-Eylül’de Bosna Hersek’te yapılacak olan 18 ülkenin katılacağı Uluslar arası Open Turnuvaya katılacak olan Akhisar Belediye Sporcuları; Türkiye Birincisi olan Nuray Olçay, Nurgül Olçay ve Perihan Akkuzu’ya pasaportlarını Akhisar Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Alaca taktim ederek başarılar diledi.


Akhisar Haber, Press Haber