Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, yeni sezonun ikinci yarısında maçlarını yapımı süren Akhisar Arena'da oynamak istediklerini söyledi.

Süper Lig'de iki yıldır rakiplerini Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırladıklarını hatırlatan Acar, "Belediyemiz stat için büyük çaba sarfediyor. Stadın yeraltı otoparkının kaba inşaatı büyük ölçüde bitti. Tribünlerin inşaatı da hızla ilerliyor. Vefakar ve özverili taraftarımızla ligdeki üçüncü sezonumuzda modern stadımızda bir arada olacağız" dedi. Transferde bu haftadan itibaren kolları sıvayacaklarını diye getiren Acar, şöyle devam etti:

"Yönetim olarak sezon bittikten sonra tesislerimizdeki eksikleri giderdik. A Milli Takım'da görev alan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun yerine Mustafa Reşit Akçay'la anlaştık. Bunların dışında iddia edildiği gibi hiçbir iç ve dış transfer görüşmemiz olmadı. Yeni teknik direktörümüz takımın başına resmen geçtikten sonra kadroyu şekillendirmeye başlayacağız. Akhisar Belediyespor'un başarısı katlanarak artacak."