Akhisar Belediyespor’un 2 Aralık Salı akşamı saat 19.00’da Manisaspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Grup maçı için il güvenlik toplantısında her iki takımın taraftarının stada eşit şekilde alınacağı açıklandı.

Akhisar Belediyespor Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar; “27 Aralık Perşembe günü il güvenlik toplantısında alınan karar gereği 2 Aralık Salı akşamı saat 19:00’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan Akhisar Belediyespor-Manisaspor müsabakasında iki takım taraftarlarının tribünlere eşit şekilde bölüneceği kararı alınmıştır. Akhisar Belediyespor Maraton tribün ve Gediz kale arkası tarafını Manisaspor kapalı alt tribün ve spil kale arkası tribünlerininden maçı izleyebileceklerdir.

Ayrıca 2 Aralık Salı akşamı saat 19:00’da Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak olan Akhisar Belediyesporumuz-Manisaspor müsabakasında hem passolig hemde bilet uygulaması yapılacaktır. Passoligi olamayan taraflarımız biletlerini kimlik kartı ile almak zorundadırlar. Manisaspor ile oynayacağımız maçda tribünler ikiye bölündüğü için kombine kartı olan taraftarlarımız bu maçtan yararlanamıyacaktır. Diğer kupa maçlarında Trabzonspor ve Keçiörengücü maçlarında kombine kartları ile giriş yapabileceklerdir.

Maçın Biletleri 1 Aralık Pazartesi günü hem www.passo.com.tr , Passolig gişeleri, Akhisarspor store de satışa çıkacaktır.”dedi.


Maçın bilet fiyatları

Gediz Kale Arkası       : 5.00 tl
Spil Kale Arkası (msfr) : 5.00 tl
Maraton                 : 6.00 tl
Kapalı                  : 7.00 tl