Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, Kasımpaşa maçını kayıpsız geçmek istediklerini söyledi. 

Yeşil siyahlı ekip, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa maçının hazırlıklarına Yılmaz Atabarut  tesislerinde başladı.

Antrenman öncesinde gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Cihat Arslan, Antalyaspor maçını acısıyla tatlısıyla geride bıraktıklarını ifade eden Arslan zorlu bir maçı daha geride bıraktıklarını ifade etti. Arslan, konuşmasında “Antalyaspor’da yıldız oyuncular var buna rağmen bizim için çok önemli bir karşılaşmayı galibiyet ile kapattık. Bu başarıdan mutluyuz ve devamını getirmek istiyoruz. Acısıyla tatlısıyla bu maçı geride bıraktık.” Açıklamasını yaptı.

Kasımpaşa takımının Türkiye liginde ilk 5 takımın içerisinde sayılabilecek düzeyde olduğunu söyleyen Arslan, “Galatasaray, Fenerbahçe Beşiktaş ve Trabzonspor dışında 5. takım bana göre ya Bursaspor  yada Kasımpaşa takımıdır.  Oturmuş bir takım ve etkili oyunculara sahipler. Bu sene yapmış oldukları transferlerle güçlendiler.  Bizim için yine oldukça zor bir karşılaşma olacak”  İfadelerini kullandı. 

Douglao ferreira ve Custódio Castro’nun kart cezalısı olduklarını aktaran Teknik Direktör Arslan, “İki önemli oyuncumuz kart cezalısı ancak 25 kişilik bir kadroya sahibiz. Bu maçı da kayıpsız bir şekilde puan yada puanlar ile geride bırakmak istiyoruz.” Dedi. 

Isınma egzersizleri ve düz koşu ile başlayan antrenmana izinli olan Landry N'Guemo ve Halil Çolak izinli oldukları için katılmadı. Sakatlıkları süren Hugo Rodallega ve Kadir Keleş ise takımdan ayrı çalıştı.