Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup oldu. Yeşil siyahlılar 1- öne geçtiği maçta 2-1 mağlup olmaktan kurtulamadı. 

Mücadelenin 26. dakikasında Sacrione'nin şutu direkten döndü. 40. dakikada Eren Derdiyok, ceza sahası içerisinde Ahmet Cebe'nin arkadan kayarak yaptığı müdahale ile yerde kaldı ve hakem Ümit Öztürk 'beyaz nokta'yı işaret etti. Topun başına geçen Arjantinli Scarione'nin penaltı vuruşuna kaleci Lukac izin vermedi. Bu pozisyondan 3 dakika sonra Akhisar Belediyespor, Hugo Rodallega'nın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.: 0-1

Karşılaşmanın 48. dakikasında sakatlanan Eren Derdiyok oyuna devam edemedi ve yerini Del Valle'ye bıraktı. 58. dakikada ilk yarının şanssız ismi Scarione, attığı harika frikik golü ile skoru eşitledi. 83'de Del Valle'nin müthiş füzesi gecenin sonucu ilan etti: 2-1.


Bu sonucun ardından Kasımpaşa 18 puana yükselirken, Akhisar Belediyespor 19 puanda kaldı. 

Ligin 5. haftasında Medipol Başakşehir'e 2-0 yenilen ancak daha sonraki 5 karşılaşmada 4 galibiyet ve bir beraberlik alan Akhisar Belediyespor, 5 hafta sonra yenildi. Ege temsilcisi böylece Süper Lig'deki ikinci yenilgisini aldı. Kasımpaşa ise iki hafta sonra kazanmayı başardı.