Akhisarpress.com / Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, 8 Mayıs Pazar günü karşılaşacağı Kayserispor maçı hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından başladı.

Yılmaz Atabarut tesislerinde başlayan antrenmana izinli olan Sami ve kaleci Milan Lukac katılmadı. Bursaspor ile görüşmelere başladığı komu oyuna yansıyan Merter hafif sakatlığı nedeniyle salonda çalıştı.Öte Akhisar Belediyespor’da golcü oyuncu Hugo Rodallega’nın da aralarında bulunduğu Bruno, Onur, Aykut, Tolga, İsmail ve N Guemo sarı kart sınırında bulunuyor, bu oyunculardan Kayseri maçında sarı kart görenler Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Sivas maçının çok trajik sonuçlandığını Kayseri’nin de ligde kalması için ciddi bir durum olduğunu ifade eden Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan; “Ligin bitimine 3 hafta kaldı. Bu hafta oynayacağımız Kayseri maçından sonra ekebilme birlikte hazırladığımız raporumuzu yönetim kuruluna sunacağız. Biz takımın iskeletinin korunmasından yanayız. Tabii ki ayrılanlar olabilir, yeni oyuncular gelebilir. Önemli olan şartların uygun olmasıdır.” Merter konusunda ise Arslan, “Kendisiyle de görüştüm. Kalmasından yana olduğumu söyledim.  Profesyonelliğin gereği de zorla imzala denmeyeceğinin bilincindeyiz. Durum önümüzdeki günlerde netleşir kanısındayım.” Dedi.