TFF Gelişim liglerinde mücadele veren Akhisar Belediyespor ile Göztepe takımlarının bu hafta sonunda karşı karşıya geldi.

U14 ligi 2.bölge grubunda mücadele veren Akhisar Belediyespor ile Göztepe A.Ş. takımları Kovalık sahasında karşı karşıya geldi. Saat 11'de başlayan Alper Kara'nın yönettiği karşılaşmayı Göztepe 3-0 kazandı. Ev sahibi ekip Akhisar Belediyespor 34 puanda kalırken ligin son maçını yapan Göztepe 79 puan ile ligi tamamlarken Akhisar ligin son haftasında Altınordu'nun konuğu olacak.

U15 ligi 2.bölge grubunda mücadele veren Akhisar Belediyespor ile Göztepe A.Ş. takımları saat 13'de kovalık sahasında karşı karşıya geldi. Hasan Emre Çetinkol'un yönettiği karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı.  Akhisar Belediyespor 57 puana çıkarken Göztepe ise 81 puan ile liderliğini sürdürdü.

Akhisar Belediyespor ile Göztepe A.Ş. U16 takımları İzmir Balçova Belediyesi Futbol sahasında karşı karşıya geldi. Mesut Edis'in yönettiği karşılaşmayı Akhisar Belediyespor 1-0 kazandı. Lider Göztepe'yi yenen Akhisar Belediyespor puanını 35'e çıkarırken Göztepe ise 74 puanda kaldı.

Akhisar Belediyespor ile Göztepe A.Ş. U17 takımları İzmir Balçova Belediyesi Futbol sahasında karşı karşıya geldi. Mehmet Karakuyu'nun yönettiği karşılaşmayı ev sahibi ekip Göztepe 5-1 kazandı. Yapılan 33.hafta müsabakaları sonunda Göztepe puanını 60'a çıkarırken Akhisar ise 34 puanda kaldı.

U19 ligi 2.bölge grubunda mücadele veren Akhisar Belediyespor ile Göztepe A.Ş. takımları saat 15'de kovalık sahasında karşı karşıya geldi. Şevket Teker'in yönettiği karşılaşmayı konuk ekip Göztepe A.Ş. 3-1 kazanan taraf oldu. Ev sahibi ekip Akhisar Belediyespor 31 puanda kalırken, Göztepe 73 puan ile Buca'nın ardından ikinci sırada kaldı.