Süper Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nda 4. Hafta Akhisar Belediyespor - Gaziantepspor maçının hakemi belli oldu.
Akhisar Belediyespor’un 12.09.2015 Cumartesi günü saat: 17.00’da oynayacağı Gaziantepspor maçını Balıkesir Bölgesi üst klasman hakemi İlker Meral yönetecek. 

Geçen yıl hem Manisa 19 Mayıs Stadyumunda oynanan hem de deplasmanında oynanan Trabzon Spor maçlarını yöneten İlker Meral, Manisa’daki maçta Kadir Keleş, Mert Yüce, Güray Vural, Douglas Ferreıra ve Custodıa Castro’ya, deplasmanda oynanan maçta da İsmail Konuk ve Güray Vural olmak üzere Akhisar Belediyespor’a toplamda 7 sarı kart çıkartmıştı. 

Akhisar Belediyespor 4. Hafta öncesinde oynadığı 3 maçta 1 galibiyet, 2 beraberlikle toplamda 5 puan toplayarak 6. Sırada yer alırken, Gaziantepspor 1 galibiyet 2 yenilgiyle topladığı 3 puanla 14. Sırada yer alıyor. 

Akhisar Belediyespor ilk hafta Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kalırken, 2. Hafta Balıkesirspor’un sahasında oynadığı Mersin İdmanyurdunu 2-0 yenmişti. En son 3. Hafta Trabzon Spor ile deplasmanda oynadığı maçtan ise Hasan Kabze ile Hugo Rodallega’nın golleriyle 2-2 beraberlikle ayrılmıştı.

Akhisar Belediyespor – Gaziantepspor maçını yönetecek olan hakem İlker Meral’in yardımcılığını Hakan Yemişler(BURSA), Mustafa Sönmez(ANKARA) ve Arda Kardeşler(BURSA) yapacak.