Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, bugün yılmaz Atabarut Tesisleri’nde yaptığı sabah idmanı ardından ilk etap kamp programını tamamladı.

7 Temmuz günü yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlılar dün takıma katılan Hugo Rodallega’nın ardından tam kadro idman yaptı. Yeşil-Siyahlılar bugün Teknik Direktör Cihat Arslan’ın önderliğinde gerçekleştirilen sabah idmanı ardından 1 günlük izne çıktı ve Cuma günü karayolu ile Bolu’ya giderek burada Topuk Yaylası’nda ikinci etap kampına başlayacak.

İlk etap çalışmalarında yeşil-siyahlılar daha çok ısınma ve adaptasyon çalışmalarına öncelik verirken son gün ise yarım saha dar alanda paslaşma yaptı. Akhisar Belediyespor’un ikinci etap Bolu Topuk Yaylası kampı 15 Temmuz Cuma günü başlarken, 22 Temmuz Cuma günü son bulacak ve 2 günlük iznin ardından üçüncü etap Avusturya Salzburg kampı başlayacak.

Yeşil-siyahlıların ikinci etap kampında daha çok topla oynayıp burada da Bandırmaspor ile hazırlık maçı yapması bekleniyor. (BG)