7 Temmuz’da top başı yapan, 13 Temmuz Çarşamba günü  Akhisar’daki birinci etap çalışmalarını tamamlayacak olan  Akhisar Belediyespor’da tek eksik  Hugo Rodellega. Bir gün önce  Ömer Bayram ve Miguel Lopez’den sonra İzini sona eren  Douglao’da  kafileye katılıp  antrenmanlara başladı.

Hugo Rodellaga’nın  en geç iki gün içinde  Akhisar’a geleceğini, Topuk yaylasında  15 Temmuz Cuma günü ikinci etap kamp döneminde takımı ile birlikte olacağını söyleyen teknik direktör  Cihat Arslan, “Son 2-3 gündür  medyada yine gündeme gelen  Hügo Rodellega’nın kesinlikle takımda  kalmasını istediğimi  her platformda  söyledim. Yapılan  haberlerinde  doğruluk derecesi yok. Hügo yarın veya öbür gün takım arkadaşlarına  katılacak.” Birinci etap çalışmalarının ahenk ve neşe içinde geçtiğini, takım oyuncuların, Manisa ve İzmir’de tekrar testlerden geçeceğini belirten  Cihat Arslan, “ Topuk yaylası ikinci etap çalışmalarda güç ve kondisyon ağırlıklı  antrenmanlarımız ağırlıklı olacak. Özellikle Avusturya Salzburg kampımızda yapacağımız hazırlık maçları ile  25 kişilik kadromuzu belirleyeceğiz.” Dedi.

Akhisar Belediyespor futbolcuları iki takım halinde, teknik ekip yönetiminde yarım sahada el topu maçı yaparlarken, ilk antrenmanına katılan Douglao yardımcı antrenör Cem Kavçak yönetiminde düz koşu yaptı. (Haldun Akyüz)