Haber Merkezi

 

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Kayserispor'la 1-1 berabere kalan Akhisar Belediyespor'un basın sözcüsü İbrahim Evren Acar, kötü oynadıkları maçtan 1 puanla ayrılmalarının sevindirici olduğunu söyledi.


Acar, yaptığı açıklamada, ligin 3. haftasında son dakikada buldukları golle Kayseri'den 1 puanla döndüklerini belirterek, “Kötü oynamamıza rağmen deplasmandan 1 puanla dönmek sevindirici. Teknik ekibimiz ve futbolcular eksiklerimizi görmüştür. Lige milli maç için verilen arada bu eksiklerimizi tamamlamak için gerekeni yapacağız. Ligdeki ilk senemizde ilk 3 haftayı 5 puanla kapattık. Bu bizim için iyi bir başlangıç oldu” diye konuştu.


Takımın Çarşamba günü İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacağını kaydeden Acar, “Lige verilen arada bir hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” dedi.


Acar, sakatlıkları bulunan Emin Aladağ ve Bikoko'nun bu hafta içinde takımla birlikte çalışmalara başlayabileceğini, yönetim olarak transfer için görüştükleri oyuncunun bulunmadığını, ancak teknik ekibin isteği olduğu takdirde takviye yapabileceklerini sözlerine ekledi.


-Sertan bir üzdü, bir sevindirdi-


Kayserispor karşısında 45. dakikada kendi kalesine gol atma şanssızlığı yaşayan Sertan Vardar, maçın uzatma bölümünde attığı penaltı golüyle takımına 1 puan kazandırdı. Kariyerinde ilk kez kendi kalesine gol atan Sertan Vardar, Süper Lig'deki üçüncü maçında golle tanıştı.


Kayserispor maçıyla bu sezon kalesinde ilk golü gören Akhisar Belediyespor, Süper Lig'de ilk kazandığı penaltı vuruşunu golle değerlendirdi.


Akhisar Belediyespor'da sonradan oyuna giren Mert Kaytankaş ile Kenan Özer bu sezon ilk kez forma giyerken, Mert Kaytankaş Süper Lig'de ilk maçına çıkmış oldu.