Akhisarpress.com - Akhisar Bedensel Engelliler Derneği bu hafta başlayacak olan lig maçları için Akhisarsporlu futbolcuları ve teknik heyeti tesislerde ziyaret etti. Akhisar Bedensel Engelliler Derneği başkanı Cem Bayrak ve yönetim kurulu üyeleri ve Halter Hocası Ömer Has birlikte yaptıkları ziyarette engelliler ile birlikte çiçek takdim etti. Spor Toto Süper Lig de Bu hafta başlayacak ligin ilk maçını Manisa da Sanica Boru Elazığ Maçına çıkacak Akhisar Belediyesporu idman öncesi ziyarette ABZED Derneği Yönetim Kurulu başkanı Cem Bayrak Teknik Direktör Hamza Hamzaoğluna başarılar dileyerek “Biz Akhisar Bedensel Zihinsel Engelliler Derneği olarak güzel Akhisarsporumuz yense de yenilse de her zaman sizlerin yanındayız, gönlümüz, kalbimiz ve yüreğimiz sizler ile sahsım, Derneğim ve Engellilerim adına sizlere başarılar deliyorum” dedi ve çiçek takdim etti.

ABZED Derneği Yönetimi ve Engelliler daha sonra başta takım Kaptanı Emrah Eren’e Baklava Takdim ederek tek tek tüm futbolcularla kucaklaşıp başarılar dilediler. Bu ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu “Bu Engelli Kardeşlerimizin ve yönetim kurulunuzun yapmış olduğu bu ziyaret hepinize tek tek teşekkür ederim” dedi.

ABZED Derneği Yönetimi ve engellier daha sonra hep birlikte Elazığ maçı için tesislerde yoğun bir çalışma sergileyen ve moral men iyi olan Akhisarporun Antrenmanını izlediler. Kutlama ardından birlikte Akhisar Belediyespor idmanını izlediler.