Akhisarpress.com - İç transfer çalışmalarını sürdüren Akhisar Belediyespor’da basın sözcüsü İbrahim Evren Acar Akhisarpress.com muhabirine yaptığı açıklamada, neredeyse tüm futbolcularıyla tekrar anlaşmaya vardıklarını 3 futbolcunun süre istediğini belirtti.

Acar, Akhisar Belediyespor olarak ilk önce iç transfer çalışmalarımızı sonlandıracağız. Anlaşmaya vardığımız iç transfer futbolcularımızı en geç Salı günü açıklayacağız. Bugüne kadar resmi olarak kulübümüzden bir açıklama yapılmamıştır. İç transfer çalışmalarımızı bitirmeden, dış transfer çalışmalarını başlatmayacağız.

Önümüzdeki hafta içinde Hamzaoğlu ile masaya oturup, dış transfer çalışmalarını başlatacaklarını ifade eden Acar, iç transfer çalışmalarımız bittikten sonra, teknik ekibimizin verdiği liste doğrultusunda hareket edeceğiz. Şuana kadar görüşmüş olduğumuz herhangi bir futbolcu yok diye konuştu.

Gekas ile ilgili soruları da cevaplayan Acar, kulübümüze şuana kadar resmi olarak yapılan bir teklif yok. Gekas’ın sözleşmesi devam ediyor. Kendisinin menajeri bu hafta içinde gelecek ve anlaşmaya varacağız diye açıklamalarda bulundu.