Spor Toto Süper Ligde 3. Sezonu hazırlıklarına,  Erzurum ve Avusturya’da hazırlanan Akhisar Belediyespor ‘un  Yılmaz  Atabarut Tesisleri elden geçirildi ve daha modern bir ortama getirildi.  Bu gün sona erecek Avusturya kampından sonra  3 günlük izin sonrası  takım ilk olarak  modern tesislerde bir araya gelecek. 

Temmuz ayı başında 2014-2015 sezonu için  Akhisar’da toplanmadan 1. etap Erzurum Palandöken kampında bir araya gelen Akhisar Belediyespor’lu  teknik ekip ve futbolcular 50 gün sonra   Akhisar’a gelerek  29 Ağustos Cuma günü  yapacağı ilk deplasman maçı olan Balıkesir  maçı hazırlıklarına başlayacak. 

Akhisar Belediyespor’un Yılmaz Atabarut Tesislerinde  2 aydır yenileme ve bakım çalışmaları son aşamasına geldi. Takımın 20 yıldır malzemeciliğini yapan Davut Başol ve arkadaşları ile birlikte   teknik elamanlar tesisleri  baştan aşağı elden geçirdiler.  Emektar malzemeci Davut Başol, “ Teknik ekibimizin odalarından, oyuncu arkadaşlarımızın odalarına kadar her yer elden geçti. Yemekhanemiz ve  toplu soyunma odamız  tam anlamı ile yenilendi. Biz tesislerin  personeli olarak hazırız. Takımımızı bekliyoruz.” Dedi.