Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Cihat Arslan, "Bizim için Trobzonspor’u yenmek hayal değil" dedi.

Mersin İdmanyurdu maçında 2-0’lık galibiyet alarak ligdeki puanını 4’e çıkaran Akhisar Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına Yılmaz Atabarut tesislerinde başladı. Antrenman öncesinde Teknik Direktör Cihat Arslan Gazetecilere yaptığı açıklamada Trabzonspor’un çok iyi bir kadroya sahip olduğunu ancak onları yenmenin kendileri için hayal olmadığını belirtti.

Mersin İdmanyurdu maçında takımın iyi yönlerinin de kötü yönlerinin de olduğuna dikkat Çeken Arslan, “2 gol atıp 3 puan aldık. Ancak tam anlamı ile oynanan oyundan memnun olduğum söylenemez. Takım defansif anlamda çok iyiydi, ancak eksik yanlarımız var. Defans anlamında çok iyi bir oyun sergiledik. Ancak bunun yanında önde oynamayı daha çok gerçekleştirmemiz gerekiyor. Geçen sene de dahil koşu olarak takımımız liderliğe oynuyor. Sezon başında bütün takımlar da olduğu gibi uyum ve fiziksel  eksikliklerimiz de var bunların hepsini milli maç arasında değerlendirip tamamlamaya çalışacağız. Bu arada Akhisar’da bir hazırlık maçı da yapmayı düşünüyoruz.” Dedi.

Mersin İdmanyurdu maçında Hugo ve Bruno’nun henüz hazır olmadıkları halde sahaya sürdüğünü dile getiren Cihat Arslan, “Hugo ve Bruno’yu oyuna alarak aslında büyük bir risk aldığımın da farkındaydım. Hugo’nun antrenman eksikliği var, Bruno ise sakatlıktan yeni çıktı. Ama futbolda bazen risk almak gerekir.”

Şuan için tek düşüncelerinin Trbzonspor maçı olduğunu ifade eden Arslan sözlerine “Trabzonspor yaptığı transferler ile kadrosunu oldukça güçlendirdi. İyi bir takım haline geldi. Ancak bizim Trabzonspor maçını kazanmamız kesinlikle bir hayal değil, iyi hazırlandığımız takdirde bu maçı alabileceğimize inanıyoruz.” Şeklinde devam etti.

Transfer konusunda da önceliğin kulübün bütçesi olduğunu belirten Arslan, takıma faydalı ve kulübün bütçesine uygun oyuncular ile anlaşmaya varıldığı takdirde bir iki oyuncu daha takviye edebileceğini söyledi.

Öte yandan tam kadro Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlayan Akhisar Beledieyspor’da sakat ve cezalı oyuncu olmadığı belirtildi. Yaklaşık 45 dakika süren antrenman, düz koşu ve kondisyon çalışmaları ile son buldu.