Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’inde mücadele eden Akhisar Belediyespor’da bugün yaptığı son antrenmanın ardından takım 2 günlük izne ayrıldı.

İki günlük sürede Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yönetimin transfer çalışmalarına yoğunlaşacağını ifade eden Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar AA muhabirine yaptığı açıklamada; “Kendi sahamızda oynadığımızda oynadığımız ligin ilk yarısının son maçı olan Medical Park Antalyaspor karşılaşmasının ardından ara vermeden antrenmanlara devam etti. Bugün yapılan son antrenmanın ardından 2 günlük izne ayrıldılar. Bu süreç içinde ise Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu ve yönetimimiz yapacağımız transfer üzerinde yoğun bir çalışma gerçekleştireceğiz.
Transferler ile ilgili net bir ismi açıklayamayacaklarını belirten Acar; “Şuanda 3-4 futbolcu ile görüşüyoruz. Bunların arasında yabancı ve gurbetçi oyuncularda var. Ancak şuan net bir isim veremiyoruz. İlerleyen günlerde transferlerimiz netleşecek.”dedi.

Kendi sahalarındaki ilk galibiyetlerini aldıklarını ifade eden Acar; “Kendi sahamızda ligin başından buyana ilk galibiyetimizi ertelenen son Medical Park Antalyaspor karşısında aldık. Bu 3 puan bize çok moral oldu. Bundan daha önemlisi ise o soğuk havada bizleri yalnız bırakmayan taraftarımız oldu