Akhisarpress.com - Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden Akhisar Belediyespor, Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını Yılmaz Atabarut Tesislerinde sürdürüyor.

Kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel ve yöneticilerin de izlediği antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu; “Geçen sene ligin yeni bir ilçe takımıydık. Bize farklı gözle bakıyorlardı. Varlığımızı ve gücümüzü gösterdik. Bu sezon bizden çekinerek ve kontrollü maça başlıyorlar. Bizde Manisa 19 Mayıs Stadının kendi evimiz olduğuna inanarak sahaya çıkıyoruz. Lig çok uzun bir maraton başında paniğe kapılmamak lazım. Önümüzde Gaziantep maçı var hemen sonrasında Bursaspor deplasmanına gideceğiz. Galatasaray’ı konuk ettikten sonra Antalya deplasmanı var. Bu arada Türkiye kupasında 24-25-26 eylül tarihlerinin birinde Orhangazi ile yine deplasmanda oynayacağız.” Dedi.

Diğer yandan Akhisar Belediyespor’da Kayseri Erciyes maçında sakatlanan Emin Aladağ’ın sol bacağından MR çekildikten sonra yırtık tespit edilirken, kulüp doktoru Muhammed Hakan Ayaz, “Takımımızda iki sakat oyuncumuz bulunuyor. Mustafa Aşan dizindeki yan bağlardan, Emin Aladağ ise Kayseri Erciyes maçında sol bacağından sakatlandı. Emin’in son çekilen MR’ından sonra 3 ile 6 hafta arasında sahalardan uzak kalacak. Mustafa Aşan şimdilik düz koşuya başladı.”dedi.